Tilmeld dig nu og prøv Et Dagligt Opkald gratis

Et dagligt opkald – skaber tryghed og glæde i hverdagen

Et opkald hver morgen, som sikre at du er stået op. Denne service har mange navne og er kendt under navne som telefonkæde og stjernekald. Vi vil med “et dagligt opkald” gøre det på en ny, sikker og billig måde. Et dagligt opkald 7 dage om ugen 365 dage om året og du kan nemt melde det fra en dag eller flere.

Et dagligt opkald – er lavet for alle
Vores målgruppe er alle enlige ældre over 65 år, som bor alene. Men det kan også være en person, som lige er blevet opereret og ønsker den tryghed, at der lige bliver ringet hver dag. Er man nu stået op, har man nu taget sine piller osv.

Tryghed
Ringer telefonen forgæves hjemme hos en af de ældre, tager alarm delen i Et Dagligt Opkald affære. Der vil blive taget kontakt til pårørende, familie eller andre som der på forhånd er aftalt. Således at de kan tage kontakt til den ældre.

Glæde
Du får hver dag muligheden for at snakke med en anden ældre, der lige som dig ønsker at snakke med en anden ældre. I får 15 minutter, hvor I kan snakke om lige det I ønsker. For at hjælpe jer igen, vil vi komme med et forslag i kan snakke om, det kan være Gunner Nu Hansen, kongehuset eller er den en helligdag, kunne det være om dette.
Nu forgår opkaldene 100% anonymt, så ønsker I at snakke videre efter de 15 minutter skal I huske at udveksle telefonnumre.